fbpx

Denon Envaya DSB-150 BT hordozható hangszóró Szürke

Elérhető:

Elfogyott


DENON Envaya DSB-150 Black Grey

A Designer DENON hangszórók örömöt nyújtanak az igaz zene szerelmeseinek, akik mindig és mindenhol páratlan zenehallgatásra vágynak. Legyen Ön akár a vízen, a túrázáson, akár a házban és a kertben szeretné a megfelelő légkört megteremteni, az Envaya DSB-150 fekete-szürke hangszórók mindezen feladatokat tökéletesen ellátják. Nem kell többé szükségtelen kábeleket cipelnie, dugdosnia, és nem kell aggódnia  a medencében egy nyári parti során bekövetkező esetleges károk miatt. Egyszerűen párosítsa a hangszórót az intelligens eszközzel a Bluetooth-on keresztül, és élvezze a legmagasabb hangmagasságokat és a legmélyebb basszust!

A DENON Envaya DSB-150 hangszóró legfontosabb jellemzői

  • védelmi osztály: IP67;  védelmet nyújt a víz és a por ellen
  • tartós lejátszás, egy töltéssel akár 11 óráig működik
  • integrált mikrofon az okostelefon hanggal történő vezérléséhez
  • lenyűgöző hangzás,  az innovatív technológiáknak és formatervezésnek köszönhetően
  • elegáns és modern Envaya hangszóró-design
  • csuklópánt a könnyű hordozhatóság érdekében
  • nincsenek szükségtelen kábelek a Bluetooth párosításnak köszönhetően
  • lehetőség sztereó módra való csatlakozásra

Ellenáll a kihívásoknak

Az IP67 tanúsítványnak köszönhetően megbízható víz elleni védelme (legfeljebb 1 méter mélységben,  30 percig) és por elleni védelme biztosított. Minden Envaya DSB-150 csatlakozó vízálló sapkával van felszerelve, és a készülék teste vízálló anyagból készül. Ne féljen új hangszóróját bevenni a fürdőszobába, vagy akár a zuhanyzóba, a fürdőkádba vagy a medencébe! Ráadásul a kábelek hiánya biztosítja a teljes biztonságot nedves használat során is. A kézben vagy hátizsákban hordható praktikus vezeték kültéri használatra csábítja Önt.

A kristálytiszta  hang elvarázsolja Önt

Az Envaya DSB-150 hangszórónak azonban  nem egyetlen előnye a minőségi kidolgozás. Ez elsősorban inkább a hangminőség, ami pedig  meglehetősen kivételes,  az átlagon felüli méretű meghajtóknak és a valóban energikus erősítőknek köszönhetően. A végeredményként kapott hangot számos fejlett jelfeldolgozási technológia is kezelte. Ha ez még nem lenne elég, a DSB-150 még többet kínál! A tartós védőtok és a csúcsminőségű hangzás mellett a mindennapi feladatok gyakorlati segítője is. A beépített mikrofon segítségével telefonhívásokat intézhet, vagy egyéni hangszórókat párosíthat egyszerűen az Envaya Link sztereó üzemmódjába, és így még több teret racionalizálhat. Egy kis csomagban Ön hatalmas energiát kap, amely mindig magával ragadja.

Paraméterek:

Hangszórók: 2 db 40mm-es szélessávú
40x83mm-es passzív basszus radiátor
Teljesítmény: 2 x 8,5Watt
Bluetooth: v4.2
Akkumulátor: 3000 mAh
Akkumulátor üzemidő: kb. 11 óra
Méretek: 187x65x63 mm
Tömeg: 540g

39 990 Ft

Elfogyott

Összehasonlít
Gyártó

Színek

Szürke