fbpx

Monster Inspiration aktív záras Fejhallgató Gyöngyfehér

Elérhető:

Elfogyott


A Monster zárt kialakítású Inspiration fejhallgatójában következő generációs, aktív zajszűrő technológia található meg, amelyhez tökéletesen testre szabott zajszigetelés társul, így anélkül szab gátat a külvilág beszüremkedésének, hogy feláldozná a zene finom árnyalatait.

Precíziós hangolásának, prémium minőségű anyagainak és egyedi fejpántjainak köszönhetően az Inspiration fejhallgató a legdivatosabb megjelenéssel biztosítja a legjobb hangzást.

Nagy felbontású hangzás
A Monster Sound olyan hangzással szólaltatja meg a zenét, amilyennek azt megalkották – erőteljesen és tisztán. A művészi gonddal megalkotott, kiegyensúlyozott, precíziós meghajtók minden felvétel esetében teljes hanghűséget eredményeznek.

Speciális zajszűrés
A technológia anélkül szűri ki a zajt, hogy bármit is fel kéne áldozni a zenéből. A kettős mikrofonok mindenféle típusú külső zajt érzékelnek, neked pedig megmarad az erőteljes és tiszta hangok teljes tartománya.

Folyamatos lejátszás
Kiváló minőségű hangzás még akkor is, amikor akkumulátoraid már lemerültek. Soha nem maradsz zene nélkül.

Cserélhető fejpántok
Az egyedi megjelenés érdekében a fejpántok egyszerűen cserélhetők. A fejhallgató tartozéka egy további, prémium minőségű fejpánt; e mellé továbbiakat vásárolhatsz.

Testre szabott illeszkedés
A széles, teljes mértékben állítható fejpánt és a párnapuhaságú bőr fejhallgatókagylók tökéletesen elszigetelnek a külvilágtól, így kényelemben és egyedül hallgathatod a zenét.

Gyorsgombok
A vezetékbe integrált, mikrofonos Control-Talk távirányítóval elindíthatod és megállíthatod a lejátszást, átugorhatod a számokat, vagy fogadhatod a hívásokat. A három tartozék kábel minden eszközzel kompatibilitást biztosít.

48 990 Ft

Elfogyott

Összehasonlít