fbpx
-6%

Philips Star Wars 2 in 1 elemlámpa és kivetítő

Elérhető:

Elfogyott


Belépés a képzelet birodalmába

 • Csillagok háborúja rajongók számára

  Csillagok háborúja rajongók számára

  Ez a Csillagok háborúja ihlette Philips hálószobai lámpa izgalmas hősi kalandokra inspiráló hangulatot teremt otthonában. Ideális tér a tanulásra, kikapcsolódásra és alvásra – mindez kedvenc Csillagok háborúja szereplőjével. Ezt a lámpát Önnek tervezték.

 • Kalandos hangulatot teremt

  Kalandos hangulatot teremt

  Ez a Csillagok háborúja ihlette Philips hordozható hálószobai lámpa az éjjeli lámpát egy varázslatos képkivetítővel kombinálja. Az éjjeli lámpa segítségével biztonságban érzi magát éjszaka, míg a kivetítő a kedvenc Csillagok háborúja karaktereit jeleníti meg a falon vagy a mennyezeten. Ez az egyedülálló 2 az 1-ben lámpa új színt visz a lefekvéshez kapcsolódó rutinba és a történetmesélésbe. A lámpa beépített kétirányú kapcsolója segítségével egyszerűen lehet váltani az éjjeli lámpa és a varázslatos képkivetítő között.

 • Segíti az éjszakai tájékozódást

  Segíti az éjszakai tájékozódást

  Ez a Csillagok háborúja ihlette Philips zseblámpa tökéletes társ, ha éjszakai sétára indul a fürdőszobába vagy otthona bármely más pontjára. A hősies kalandokat idéző kialakítás könnyű és jó fogást biztosító formát kölcsönöz.

 • Kiváló minőségű LED-világítás

  Kiváló minőségű LED-világítás

  A Philips lámpa LED technológiája a Philips egyedi fejlesztésű megoldása. Azonnal bekapcsol, optimális fényerőt biztosít, és kiemeli otthona élénk színeit.

 • Meleg fehér fény

  Meleg fehér fény

  A fény különböző színhőmérséklettel rendelkezik, melynek a Kelvin (K) a mértékegysége. Az alacsony Kelvin értékkel rendelkező lámpák meleg, otthonosabb fényt bocsátanak ki, míg a magas Kelvin értékkel rendelkezők hideg fényt sugároznak. Ez a lámpa meleg, fehér fényt ad a meghitt hangulathoz.

 • Be- és kikapcsolóval ellátott termék

  Be- és kikapcsolóval ellátott termék

  A gomb diszkréten simul a lámpa körvonalaiba, és lehetővé teszi azt, hogy könnyedén be- vagy kikapcsolja a lámpát.

 • A dobozban további képkerekek találhatók

  A dobozban további képkerekek találhatók

  Ehhez a Csillagok háborúja ihlette Philips lámpához 3 kerék tartozik, amelyek mindegyike 8 különböző képet tartalmaz képzelete ösztönzésére.

 • Elemmel működik: 3 db LR44 elem, tartozék

  Elemmel működik: 3 db LR44 elem, tartozék

  Ez a lámpa 3 db, 1,5 V-os LR44 elemmel működik. Minden ilyen méretű elem használható. Ne keverje a különböző típusú elemeket; mindig ugyanazt a típust használja. A doboz tartalmazza az elemeket.

3 290 Ft 3 490 Ft

Elfogyott

Érdekelhetnek még…